BỘ 10 ĐỀ THI TIẾNG ANH LỚP 6 HỌC KÌ 1 NĂM 2022 TẢI NHIỀU NHẤT

     

Bộ đề thi giờ Anh lớp 6 học tập kì một năm 2022 gồm đáp án (10 đề)

noithatvinhxuan.vn biên soạn và sưu tầm bộ đề thi tiếng Anh lớp 6 học tập kì 1 năm 2022 bao gồm đáp án (10 đề) được tổng hợp tinh lọc từ đề thi môn giờ Anh 6 của các trường trên toàn nước sẽ giúp học viên có planer ôn luyện từ đó ăn điểm cao trong số bài thi tiếng Anh lớp 6.

Bạn đang xem: Bộ 10 đề thi tiếng anh lớp 6 học kì 1 năm 2022 tải nhiều nhất

*

Tải xuống

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề khảo sát unique Học kì 1 năm 2022

Môn: giờ Anh 6

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 1)

I. Find the words which have a different sound in the underlined part

1. A. Never B. Often C. When D. Tennis

2. A. Eating B. Reading C. Teacher D. Breakfast

3. A. Thursday B. Thanks C. These D. Birthday

4. A. Writes B. Makes C. Takes D. Drives

II. Choose the best answer.

1. That is ________ film I've ever seen.

A. The interestest B. The interesting

C. The most interesting D. The most interested

2. I've never read a_______ novel than this one.

A. Longest B. Longer C. Most longest D. More longer

3. My friends always vày their homework. They're...............

A. Lazy B. Curious C. Hardworking D. Talkative

4. " Would you like to come to lớn my party next week?"-"..............."

A. No, thank you B. Yes, please C. I like to vị nothing D. Yes, I'd love to

5. They are............... Because they do morning exercises every day.

A. Fine B. Well C. Healthy D. Healthful

6. Hung often...............his xe đạp to visit his hometown.

A. Drives B. Flies C. Rides D. Goes

7. "What are you doing this afternoon?" –"I don't know, but I'd like to.....swimming."

A. Go B. Vày C. Play D. Have

8. The mèo is sleeping..................... Of the chair.

A. On B. Behind C. In front D. Opposite

9. Look! The students................. Their new uniforms.

A. Wear B. Wears C. Wearing D. Are wearing

III. Choose the best option(A, B, C, D) khổng lồ fill in each blank.

Oak city is a great city. There is so much to do. There (1)......... Cinemas, parks and discos. It's got some great clothes và music shops, too.

Oak city is very modern và (2)............ There aren't any ugly buildings and there's some beautiful scenery around the (3).............

Is there any pollution in the Oak đô thị ? There isn't much pollution because there (4)........ Much traffic. Everyone travels by bikes và (5)............., so there aren't many accidents.

No one works, so everyone has got a lot of không tính tiền time. Are there any (6)............ People in oak City? No – so come và spend a little time here.

(1) A. Am B. Is C. Are D. Have

(2) A. Beauty B. Beautiful C. Beautifully D. Beautify

(3) A. Country B. Town C. Village D. City

(4) A. Is B. Isn't C. Are D. Aren't

(5) A. Walks B. Walk C. Walking D. To walk

(6) A. Convenient B. Unfriendly C. Modern D. Historic

IV. Give the right size of the verbs in brackets

1. Where's Tuan? He (do).............................................judo in Room 2A.

2. Mai (take).................................... A test next Monday.

3. Hoa usually (skip)......................ropes with her classmates at break time.

4. They (not go)....................to school on Sundays.

V. Finish the second sentence in such a way that is similar to the original one.

1. Lan's school bag is new.

⇒ Lan has...............................................................

2. Does Thu's school have forty classrooms?

⇒ Are there...........................................................?

3. My house is behind the hotel.

⇒ The hotel.............................................................

4. Ho đưa ra Minh thành phố is more modern than Hoi An.

⇒ Hoi An.........................................................

5. Please tell me some things about your neighborhood,please?

⇒ Can you......................................................?

6. It is not good for you to lớn stay up too late.

⇒ You shouldn't..............................................

Hiển thị đáp án

ĐÁP ÁNI.

1B; 2D; 3C; 4D;

II.

1C; 2B; 3C; 4D; 5C; 6A; 7A; 8B;

III.

1C; 2B; 3D; 4A; 5A; 6B;

IV.

1. Is doing; 2. Is taking; 3. Skip; 4. Don’t go;

V.

1. Lan has a new school bag.

2. Are there forty classroom in Thu’s school?

3. The hotel is in front of my house.

4. Hoi An is not as modern as Ho đưa ra Minh city.

5. Can you tell me some thing about your neighborhood, please?

6. You shouldn’t stay up too late.


Phòng giáo dục và đào tạo và Đào chế tạo .....

Đề khảo sát chất lượng Học kì 1 năm 2022

Môn: giờ đồng hồ Anh 6

Thời gian làm cho bài: 60 phút

(Đề thi số 2)

I. Find the word which has a different sound in the underlined part.

1. A. Teachers

B. Desks

C. Rubbers

D. Rulers

2. A. Pencil

B. Help

C. Lesson

D. New

3. A. Lamp

B. Play

C. Stay

D. Crazy

4. A. Bookshelves

B. Computers

C. Relatives

D. Presents

II. Choose the correct answer.

1. I always…………………………our grandparents good health and a long life.

A. Hang B. Decorate C. Wish D. Bring

2. There are many beautiful …………in our garden at Tet. They are really colourful.

A. Trees B. Flowers C. Plants D. Balloons

3. This river is …………………………. There is a lot of waste.

A. Important B. Interesting C. Noisy D. Polluted

4. ………………………. Is the first person visiting your house at Tet.

A. First rooster B. Lucky money C. Rooster D. Apricot blossom

5. I can't ............... My timetable.

A. Finding B. Finds C. Find D. Finded

6. We …………… wash our hands before the meals.

A. Should B. Won’t C. Shouldn’t D. Mustn’t

7. Where’s Tuan? He …………… judo with his friends.

A. Is playing B. Is doing C. Play D. Do

8. London is a big city, but Tokyo is …………… than London.

A. The biggest B. Biggest C. Bigger D. Big

9. What …………….. Your favourite sport?

A. Do B. Does C. Are D. Is

10. He usually …………… in the morning.

A. Is jogging B. Jog C. Jogs D. Jogging

III. Rearrange given words to lớn make sentences

1. Places/ we/ throw/ at/ public/ shouldn’t/trash/./

…………………………………………………………………

2. To/ this/ a/ she/ pagoda/ will/go/ Sunday/./

…………………………………………………………………

3. Team/ going/ are/ plant/ trees/ our/ some/to/./

…………………………………………………………………

4. Is/ in/ this/ the/ book/ store/ best/ the/./

…………………………………………………………………

5. To/ students/ uniform/ must/ wear/ Vietnam/ in /school/./

…………………………………………………………………

IV. Choose the correct option A, B, C or D for each the gap to lớn complete the passage below.

Ha Long bay is in quang quẻ Ninh Province. It has many (1) ……….. And caves. The islands are named after things around us. (2) ……….. The cất cánh you can find Rooster & Han Island and even Man’s Head Island. You must (3) ………..a boat ride around the islands – it’s essential! Tuan Chau is (4) ……….. Island in Ha Long Bay. There you can (5) ……….. Great Vietnamese seafood. You can watch (6) ……….. Dances. You can join exciting (7) ………... Ha Long cất cánh is Vietnam’s most beautiful (8) ………..wonder.

Xem thêm: Tử Vi 12 Cung Hoàng Đạo Thứ Sáu Ngày 26/11 Là Cung Gì, Tính Cách, Tình Yêu, Sự Nghiệp, Sức Khoẻ 2022

1. A. Rocks B. Islands C. Island D. Lakes

2. A. On B. At C. In D. Over

3. A. Lớn take B. Taking C. Take D. Khổng lồ taking

4. A. The biggest B. Big C. Biggest D. Bigger

5. A. To lớn enjoy B. Enjoy C. Enjoying D. Enjoyed

6. A. Historic B. Good C. Traditional D. Difficult

7. A. Activity B. Acts C. Activities D. Actions

8. A. Natural B. Nature C. Local D. International

V. Give the correct size of the verbs

1. Every day she (get) ………..up at 5.00, but today she (get )……………. Up at 6.00

2. The children (walk) ………………………………to school now

3. Lan never (go) ………………………………camping in winter

4. ………………..David (travel )…………………….. To lớn Viet nam by plane now?

Hiển thị đáp án

ĐÁP ÁNI.

1 - B; 2 - D; 3 - A; 4 - D;

II.

1 - C; 2 - B; 3 - D; 4 - A; 5 - C;

6 - A; 7 - B; 8 - C; 9 - D; 10 - C;

III.

1 - We shouldn't throw trash at public places

2 - She will go to a pagoda this Sunday.

3 - Our team are going lớn plant some trees.

4 - This is the best book in the store.

5 - Students must wear uniform lớn school in Vietnam.

IV.

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - A;

5 - B; 6 - C; 7 - C; 8 - A;

V.

1 - gets - gets;

2 - are walking;

3 - goes; 4 - Is... Travelling;


Phòng giáo dục và Đào chế tác .....

Đề khảo sát quality Học kì 1 năm 2022

Môn: giờ đồng hồ Anh 6

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 3)

I. Circle the word whose underlined, bold part is pronounced differently from the others

1. A. Bus B. Drugstore C. Museum D. Lunch

2. A. Engineer B. Between C. Teeth D. Greeting

3. A. Read B. Teacher C.eat D. Breakfast

4. A. Town B. Down C. Window D. Shower

II. Circle the best words or phrases khổng lồ complete the sentences

5 - Hi, _______ name is Phong. I’m a student.

A. My B. His C. Her D. Our

6 - ________ vày you live? I live on Tran Phu street.

A. What B. Where C. Who D. How

7 - What is _____? It is a schoolbag.

A. These B. Those C. They D. This

8 - Every morning, ba ______ up at six o’clock.

A. To get B. Get C. Gets D. Is getting

9 - When vì you have English? I have it ________ Monday and Thursday.

A. At B. On C. For D. In

10 - What time ____ you get up? I get up at five o’clock.

A. Vì chưng B. Does C. Is D. Are

11 - Are there any flowers lớn the left of your house? _____________.

A. Yes, there are B. Yes, there is C. No, there isn’t D. Yes, they do

12 - I go to the __________ to send the letter.

A. Supermarket B. Zoo C. Post office D. Bank

13 - Which sentence is correct?

A. Do your brother watches TV in the evening?

B. Is your brother watches TV in the evening?

C. Does your brother watches TV in the evening?

D. Does your brother watch TV in the evening?

14 - Which sentence is correct?

A. There is a flower garden to the left of the house.

B. There is a flowers garden to the left of the house.

C. There is a flower garden the left of the house.

D. There is a flower gardens to the left of the house.

15 - “ It’s9:45 now.” means: ________________.

A. It’s nine past forty- five. B. It’s a quarter khổng lồ ten

C. It’s forty- five nine D. It’s a quarter khổng lồ nine.

16 - There/ big/ well/ front/ house/.

A. There is big well in front of the house.

B. There are big wells in front of the house.

C. There is a big well in front of the house.

D. There are big well in front of the house.

III. Choose the words that are NOT correct.

17 - Phuong lives(A) in a(B) apartment in (C) town (D).

18 - cha brush (A) his(B) teeth(C) every (D)morning.

IV. Read the passage and do the tasks below:

Nga is twelve years old. She is in grade six, class 6A1. She lives in a house with her mother, father & sister. Their house is next to a bookstore. In the neighborhood, there is a hospital, a market and a stadium.

Nga's father is a doctor. He works in the hospital. Her mother works in the super market. Nga goes to lớn school at six- thirty in the morning. She has classes from seven khổng lồ eleven thirty.

1. Decide whether these statements are True (T) or False (F)

__________ 19 - There are four people in Nga's family.

__________ 20 - Nga's father works in the factory.

__________ 21 - Her mother works in the supermarket.

__________ 22 - Classes start at seven and finish at twelve.

2. Answer the questions

23 - How old is Nga ?

->................................................................................................................

24 - What does her father do?

->................................................................................................................

25 - Is their house next to a hospital?

->................................................................................................................

26 - What time vì her classes finish?

->................................................................................................................

V. Match the questions in column A with the answers in column B.

A

B

27. What is behind your house?

A. Yes, there is.

28. Vì boys watch television?

B. L-A-N

29. Does phái mạnh listen to music?

C. There are twenty.

30. How many classes are there in your school?

D. No, they don't.

31. Is there a book on the table?

E. Yes, he does.

32. How do you spell your name?

F. The river.

VI. Answer about you

33. How many students are there in your class?

->...............................................................................................................

Xem thêm: Khái Quát Về Cuộc Đời Và Sự Nghiệp Của Hồ Xuân Hương Là Người Như Thế Nào

34. How vì chưng you go khổng lồ school?

->...............................................................................................................